Oerleven vakantieweek

IMG_4981OERLEVEN organiseert een vakantieweek waarin we gaan wildplukken, koken met eetbare wilde planten, kanovaren, vuur leren maken en koken op houtvuur. Ook gaan we op zoek naar bevers en andere dieren en natuurlijk gaan we volop genieten van de hele natuurbeleving. Er is ook ruimte en tijd om er zelf even tussenuit te gaan of even lekker niets te doen….

Tijdens deze week koken wij als groep op houtvuur. Wij zorgen voor de kookmiddelen en ingrediënten voor zowel ontbijt als avondeten. Alleen op maandagavond zorg je zelf voor avondeten. Je kunt dan wel op houtvuur koken. Tussendoortjes of iets te knabbelen ‘s avonds bij het vuur kun je zelf meenemen.

Slapen doe je in je eigen tent of onder een zeil (ook wel basha of tarp genoemd).  Slapen in de 12 miljoen sterren accomodatie (de buitenlucht) kan natuurlijk ook (maar als het regent is een tarp of tent aan te raden).

In deze week ga je de Ruiten Aa op met een kano en gaan alle spullen mee voor 3 dagen kanoën, koffie maken, munt plukken vanuit de kano voor thee, koken op houtvuur en slapen onder een tarp, tentje of gewoon onder de sterren…..

De vakantieweek vindt plaats van maandag 15 augustus tot en met zondag 21 augustus. Inschrijven kan vanaf 4 januari 2016.